Over ons

Finanplaza BV is een intermediaire organisatie die zich heeft gespecialiseerd in kredietverstrekking voor recreatieve doeleinden. U treft ons onder andere aan in:

  1. De caravanbranche met het CaravanDreams Concept
  2. De chaletbranche met het ChaletDreams Concept
  3. De camperbranche met het CamperDreams Concept
  4. De watersportbranche met het WatersportDreams Concept
  5. En de motorfietsbranche met het MotorDreams Concept
  6. En de autobranche met het AutoDreams Concept.

Binnen deze concepten draait het in hoofdzaak om de waardevermindering en in mindere mate om de investering, die geheel of gedeeltelijk van u wordt overgenomen. Hierdoor ontstaan maandbedragen die 40% tot 50% lager liggen dan de traditionele banken, zonder dat u risico loopt op toekomstig koopkrachtverlies of verlies van opgebouwd vermogen. Ook de rente ligt gemiddeld zo'n 49% lager dan de traditionele banken (peildatum: 26-07-2016).

Door binnen deze concepten toekomstig behoud van eigen vermogen centraal te stellen, wordt u in staat gesteld om op het moment van uw geplande vervanging, over te stappen naar uw nieuwe of jongere boot of caravan, zonder noemenswaardige veranderingen in uw uitgavenpatroon.

Bijkomend voordeel is dat u bij iedere vervanging weer de zekerheid kunt krijgen van verschillende soorten garantie, waardoor onverwachte en ongeplande uitgaven tot het verleden behoren en anders tot een minimum worden teruggebracht.

Standaard wordt de gehele investering van u overgenomen. U hoeft uw spaargeld dus niet persé aan te spreken om uw aankoop te realiseren.

Stel ons gerust uw vraag