Wij helpen u zoeken

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale caravan, camper, vouwwagen, motorfiets, chalet, boot, sloep of schip.

De speurtocht naar de ideale aankoop is uiteraard een hele leuke bezigheid. Het is alleen jammer dat op internet slechts een deel van Nederlandse voorraad wordt aangeboden. Het kan daardoor voorkomen dat uw ideale aankoop wel bij een Nederlandse dealer of verkooppunt in voorraad staat, maar voor u helaas niet te vinden is omdat deze nog niet op internet is geplaatst.

Daarom helpen wij u graag bij uw zoektocht. Wij hebben namelijk contact met alle Nederlandse verkooppunten en dealers in de caravan-, de camper-, de vouwwagen-, de chalet-, de motorfiets-, en de watersportbranche.

Als u onderstaand uw wensen kenbaar maakt, zullen wij -uiteraard geheel kosteloos- ervoor zorgen dat uw wensen via een zoekopdracht onder de aandacht wordt gebracht van alle aangesloten verkooppunten of dealers in Nederland.

Mocht een dealer of verkooppunt u kunnen voorzien in uw wensen dan zal deze rechtstreeks contact met u op nemen. Wij zullen u op de hoogte brengen zodra de zoekopdracht voor u is uitgezet.

U ontvangt van ons bericht wanneer de zoekopdracht is uitgezet. De dealer neemt rechtstreeks contact met u op als hij/zij het object op voorraad heeft.

Stel ons gerust uw vraag